Onderlinge wedstrijden

Ieder jaar organiseert Willis de Rabobank competitie. Dit is een serie onderlinge wedstrijden waaraan alle Willisleden kunnen deelnemen. Je hoeft hiervoor dus geen KNHS startkaart te hebben. De competitie bestaat uit zowel dressuur- als springwedstrijden en wordt in het zomer- en winterseizoen gereden. Onderdeel van de Rabobank competitie is het SPRINGWEEKEINDE. Op vrijdagavond word gestart met het oefenparcours waarbij de deelnemers onder deskundige begeleiding kunnen oefenen voor de wedstrijd van de volgende dag. Op zaterdag is er dan de springwedstrijd die meetelt voor de competitie.
 

Clubkampioenschappen

Het laatste weekeinde van Augustus is traditioneel ingeruimd voor de Clubkampioenschappen. In een gecombineerde spring- en dressuurwedstrijd wordt bepaald wie zich Clubkampioen voor dat jaar mag noemen. Deze wedstrijd wordt traditioneel afgesloten met de jaarlijkse barbecue.

Kür op muziek

Eén keer per jaar organiseert Willis een onderlinge Kür op muziek wedstrijd. Daar kan zowel individueel alsook in meertallen aan mee gedaan worden. Het rijden op muziek geeft een extra dimensie aan de sport en maakt het ook spectaculair voor het publiek.
 

Oude Hap

Veel leden van Willis zijn al jaren verbonden aan de vereniging. Vaak zien we leden van vroeger weer terug met hun kinderen of andere familieleden. Ook blijven veel ex-leden verbonden aan Willis als donateur. Enkele jaren geleden onstond binnen Willis het initiatief om een wedstrijd te organiseren voor deze ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen enzovoorts. Het resultaat is de “Oude Hap” wedstrijd die 2 keer per jaar georganiseerd wordt. Criteria voor deelname zijn: minimaal 35 jaar oud, en op de één of andere manier verbonden zijn aan Willis.

Opgeven voor de onderlinge wedstrijden

Je kunt je opgeven voor de onderlinge wedstrijden bij Annemieke Oudijk via email adres: annemieke@lrpcwillis.nl

Geef een reactie