Ruiterkamp Kootwijk

15 februari 2013 Uit Door admin

kampHet mooie weer komt er hopelijk snel weer aan en natuurlijk is dan ook weer het Willis kamp gepland. Dit gezellige weekendje weg vindt dit jaar plaats van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juni  aanstaande. De locatie is wederom Groepsaccommodatie De Kamp in Kootwijk. Zoals een aantal van jullie wel weet is dit een leuke kleinschalige accommodatie, direct aan de ruiterpaden gelegen.

De kosten voor dit weekend zijn als volgt:

  • Een bedrag van Euro 100,– per persoon met paard. Dit is “all inclusive”, dus 2 overnachtingen voor jou en je paard, inclusief eten en drinken, inclusief hooi en stro voor je paard. Het verblijf van je paard is op basis van zelfverzorging.
  • Een bedrag van Euro 75,– per persoon zonder paard. Mocht je mee willen zonder paard, gewoon voor de gezelligheid of om bijvoorbeeld lekker te fietsen of zo, is dit ook mogelijk.

De inschrijving start per direct. Geef je zo snel mogelijk op als je mee wilt, het aantal deelnemers is namelijk beperkt en VOL = VOL. Je kunt je opgeven per mail bij Natascha de Jong, mailadres natascha@lrpcwillis.nl

Na inschrijving volgt verdere informatie met betrekking tot de betaling e.d.

We hopen er weer een leuk weekend van te maken!