Digitaal inschrijfformulier

Digitaal inschrijfformulier


  Uitleg inschrijfformulier:

  LR&PC Willis kent een aanta lidmaatschapsvormen:

  Basislidmaatschap LR&PC Willis

  Als basislid van LR&PC Willis mag je deelnemen aan de clublessen en activiteiten die georganiseerd worden door Willis. Je hebt voorrang bij het aanmelden voor activiteiten die ook voor niet/startkaartleden zijn en kan meedoen voor een gereduceerder tarief. Je ontvangt maandelijks een nieuwsbrief in je mailbox en je krijgt 2 keer per jaar het clubblad, de “Willis Expres” , van de vereniging.

  Als je nog geen KNHS lid bent, word je door ons bij de KNHS ingeschreven. Je ontvangt dan automatisch de “Paard en Sport”. De kosten voor het KNHS lidmaatschap zullen via Willis in rekening worden gebracht.

  Accomodatie lidmaatschap

  Dit lidmaatschap is alleen beschikbaar voor basisleden. Als je accomodatie lid bent dan mag je buiten de lessen en activiteiten gebruik maken van onze willis accomodatie aan de bovendijk. 

  Je mag ook gebruik maken van de hindernismatrialen/ menkegels mits dit gelijk na het rijden weer opgeruimd word. En er word verwacht dat de mest op het terrein en in de baan word opgeruimd.

  Willis “Light” startkaartlidmaatschap

  Bij dit lidmaatschap ben je alleen startkaart lid je hebt dus geen mogelijkheid om deel te nemen aan de clublessen of om gebruik te maken van de accomodatie.

  Wel krijg je elke maand onze nieuwsbrief in de mail en mag je meedoen aan leuke clinics die wij organiseren wel geld hiervoor een iets hoger tarief als voor een basislid.

  Vriend van Willis”

  Mensen die zelf geen paard rijden, maar wel de vereniging een warm hart toedragen kunnen zich opgeven als “vriend van Willis”. Door een bijdrage vanaf 25 euro per jaar te doen krijgen zij 2 keer per jaar de “Willis Expres” en zijn ook van harte welkom op allerlei activiteiten.

  “Vrienden van Willis” worden niet ingeschreven bij de KNHS en hebben ook geen stemrecht op de ALV van de vereniging.

  Alle rijdende leden moeten verplicht worden ingeschreven bij de KNHS. De contributie voor de KNHS wordt via Willis geïnd. Als je momenteel lid bent van een andere vereniging en je wilt overstappen naar Willis, geef dan je KNHS persoonsnummer door op dit inschrijfformulier. Dat bespaart je de inschrijfkosten bij de KNHS. Het opzeggen bij je oude vereniging moet je zelf (tijdig) doen.

  Wil je ook lid blijven bij je huidige vereniging en DAARNAAST lid worden van Willis, dan kan dat ook. Je hoeft dan vanzelfsprekend maar één keer de KNHS afdracht te betalen. Dit gebeurt via de vereniging waar je al eerste ingeschreven staat. Schrijf dan wel even op het formulier bij welke vereniging je nog meer lid bent.

  Als je op hetzelfde adres woont als een familielid dat al lid is bij Willis, kruis dan “volgend lid” aan op het formulier. Je krijgt dan van de KNHS een korting die ieder jaar opnieuw vastgesteld wordt.

  Startpas aanvragen

  Zodra je ingeschreven bent bij Willis, kun je zelf je startpas aanvragen via www.knhs.nl/mijnknhs. Je hebt je persoonsnummer nodig om in te kunnen loggen. Indien je lid bent van meerdere verenigingen wordt je startpas afgeschreven op de vereniging waar je KNHS afdracht betaalt.