Bestuur

Het bestuur van LR&PC Willis bestaat uit de volgende personen:

Yvonne Enthoven (Voorzitter)

Hallo, ik ben Yvonne Enthoven, 50 jaar, getrouwd en moeder van 2 jongens. En nu bijna 6 jaar voorzitter van LR & PC Willis. Vanaf ongeveer 1978 kom ik al regelmatig bij willis.

Ik heb nooit zo’n erg hoog niveau gereden. Met mijn pony Mandy heb ik zowel dressuur gereden en ook ben ik wel eens foutloos door een B parcours gekomen. Ik heb met verschillende paarden wedstrijd gereden en mijn hoogste niveau was L dressuur met een paar winstpunten, en B springen met ook enkele winstpunten, maar hoeveel weet ik niet meer.

Ik rij momenteel om de week mee met de dressuur les. Verder rij ik nog 2 keer per week een rondje met mijn paard door ”het Wickelhof park” in Mijdrecht. Mijn paard rijd ook met regelmaat een rondje voor de kar met mijn vader op de Bok.

Esmeralda van Tilborgh (penningmeester)

Helma v.d. Heuvel (Wedstrijdsecretaris)

Ik ben Helma v.d. Heuvel 31 jaar en ik woon in Nieuwkoop. Sinds mijn 9de ben ik actief in de paardensport en  nu ook al heel  wat jaartjes lid van Willis, eerst alleen deelnemer aan de ondelinge wedstrijden later in de wedstrijdcommisie en sinds dit jaar als bestuurslid. Zelf ben ik fanatiek wedstrijd ruiter in zowel  dressuur als springen maar een bos of strandrit vind ik ook heerlijk.

Rinske Steenhuis (Bestuurslid )

Ik ben Rinske Steenhuis, 32 jaar en woon in Wilnis. Op mijn zesde heb ik leren paardrijden op de manege. Na een paar jaar daar de basis van het paardrijden geleerd te hebben ben ik thuis op onze grote E-pony verder gaan rijden. Ondertussen vele jaren later kan ik mee geen leven zonder paarden meer voorstellen. Ik ben zelf actief in de dressuursport, geef les en ben KNHS dressuur jurylid. Sinds een aantal jaar ben ik onderdeel van het bestuur bij Willis. Daarnaast zit ik ook in de activiteitencommissie. Ik vind het erg leuk om leuke en gezellige activiteiten te organiseren waarbij we ook proberen het clubgevoel te behouden.

Jolanda Janmaat (Bestuurslid)

Ik ben Jolanda Janmaat 47 jaar en woonachtig in Ter Aar. Ik ben denk ik al bijna 20 jaar lid van LRPC Willis, eerst als lid van de activiteitencommissie en daarna ook als lid van het bestuur. Ik vind Willis een gezellige vereniging die veel voor en met zijn leden doet. Zelf heb ik een iets te dikke, maar super leuke 14 jarige ruin genaamd “Kas” waar ik zowel mee in de dressuur rijd als lekker door het bos en over het strand cross.

 

Activiteiten commisie:

Jolanda Janmaat, Demi van de Weijden en Rinske Steenhuis.

Wedstrijd commisie:

Helma v.d. Heuvel, Marijke Tepper, Ilonka Streefkerk, Elisa Pel en Pauline Oudijk.