Bestuur

Het bestuur van LR&PC Willis bestaat uit de volgende personen:

Robert Rademaker (Voorzitter)

Ik ben Robert Rademaker en woon in  Nieuwkoop. Heel wat jaren paarden van andere gereden en ook wedstrijden mee gereden. sinds een paar jaar mijn eigen paard Harry , met Harry kan ik springen dressuur en buitenrijden.Om de week rij ik in de springles en pak regelmatig een dressuur les. Op dit moment mag ik L 1 starten,Ook een bestuursfunctie is mij niet vreemd. Ik ben in het verleden 5 jaar secretaris geweest van de Poeldijkse ruiter vereniging.En sinds mei 2021 ook Voorzitter van de Willis, ik kijk er naar uit om met de vereniging mooie dingen voor elkaar te kunnen krijgen.

 

Pauline Oudijk (penningmeester)

Helma v.d. Heuvel (Wedstrijdsecretaris)

Ik ben Helma v.d. Heuvel en ik woon in Nieuwkoop. Sinds mijn 9de ben ik actief in de paardensport en  nu ook al heel  wat jaartjes lid van Willis, eerst alleen deelnemer aan de ondelinge wedstrijden later in de wedstrijdcommisie en sinds dit jaar als bestuurslid. Zelf ben ik fanatiek wedstrijd ruiter in zowel  dressuur als springen maar een bos of strandrit vind ik ook heerlijk.

Rinske Steenhuis (Bestuurslid )

Ik ben Rinske Steenhuis,en woon in Wilnis. Op mijn zesde heb ik leren paardrijden op de manege. Na een paar jaar daar de basis van het paardrijden geleerd te hebben ben ik thuis op onze grote E-pony verder gaan rijden. Ondertussen vele jaren later kan ik mee geen leven zonder paarden meer voorstellen. Ik ben zelf actief in de dressuursport, geef les en ben KNHS dressuur jurylid. Sinds een aantal jaar ben ik onderdeel van het bestuur bij Willis. Daarnaast zit ik ook in de activiteitencommissie. Ik vind het erg leuk om leuke en gezellige activiteiten te organiseren waarbij we ook proberen het clubgevoel te behouden.

 

Activiteiten commisie:

Jolanda Janmaat, Demi van de Weijden, Barbel Vink en Rinske Steenhuis.

Wedstrijd commisie:

Helma v.d. Heuvel, Marijke Tepper, Britt van Zijl en Lisette Buijsmann.