Bestuur

Het bestuur van LR&PC Willis bestaat uit de volgende personen:

Robert Rademaker (Voorzitter)

Ik ben Robert Rademaker 31 jaar en woon in  Nieuwkoop. Heel wat jaren paarden van andere gereden en ook wedstrijden mee gereden. sinds 2 jaar mijn eigen paard Harry , met Harry kan ik springen dressuur en buitenrijden.Om de week rij ik in de springles en pak regelmatig een dressuur les. Op dit moment mag ik L 1 starten,Ook een bestuursfunctie is mij niet vreemd. Ik ben in het verleden 5 jaar secretaris geweest van de Poeldijkse ruiter vereniging.En sinds mei 2021 ook Voorzitter van de Willis, ik kijk er naar uit om met de vereniging mooie dingen voor elkaar te kunnen krijgen.

Esmeralda van Tilborgh (penningmeester)

Helma v.d. Heuvel (Wedstrijdsecretaris)

Ik ben Helma v.d. Heuvel 33 jaar en ik woon in Nieuwkoop. Sinds mijn 9de ben ik actief in de paardensport en  nu ook al heel  wat jaartjes lid van Willis, eerst alleen deelnemer aan de ondelinge wedstrijden later in de wedstrijdcommisie en sinds dit jaar als bestuurslid. Zelf ben ik fanatiek wedstrijd ruiter in zowel  dressuur als springen maar een bos of strandrit vind ik ook heerlijk.

Rinske Steenhuis (Bestuurslid )

Ik ben Rinske Steenhuis, 34 jaar en woon in Wilnis. Op mijn zesde heb ik leren paardrijden op de manege. Na een paar jaar daar de basis van het paardrijden geleerd te hebben ben ik thuis op onze grote E-pony verder gaan rijden. Ondertussen vele jaren later kan ik mee geen leven zonder paarden meer voorstellen. Ik ben zelf actief in de dressuursport, geef les en ben KNHS dressuur jurylid. Sinds een aantal jaar ben ik onderdeel van het bestuur bij Willis. Daarnaast zit ik ook in de activiteitencommissie. Ik vind het erg leuk om leuke en gezellige activiteiten te organiseren waarbij we ook proberen het clubgevoel te behouden.

Jolanda Janmaat (Bestuurslid)

Ik ben Jolanda Janmaat 49 jaar en woonachtig in Ter Aar. Ik ben denk ik al bijna 20 jaar lid van LRPC Willis, eerst als lid van de activiteitencommissie en daarna ook als lid van het bestuur. Ik vind Willis een gezellige vereniging die veel voor en met zijn leden doet. Zelf heb ik een iets te dikke, maar super leuke 14 jarige ruin genaamd “Kas” waar ik zowel mee in de dressuur rijd als lekker door het bos en over het strand cross.

 

Activiteiten commisie:

Jolanda Janmaat, Demi van de Weijden en Rinske Steenhuis.

Wedstrijd commisie:

Helma v.d. Heuvel, Marijke Tepper, Elisa Pel en Pauline Oudijk.