Over Willis

LR&PC Willis is een van de grootste en meest actieve vereniging van de Ronde Venen. Willis richt zich op de paardensport in zijn volle breedte en heeft dan ook leden die zich bezig houden met de dressuur, springen en eventing. Het standpunt van de vereniging is dat paardrijden zowel recreatief als competitief moet kunnen zijn. Dit betekent dat er voor zowel de wedstrijdruiter als de recreatieruiter van alles te doen is. We streven er naar om het clubgevoel zoveel mogelijk te behouden.

De vereniging heeft de beschikking over een “eigen” locatie met een gezellig clubhuis en een buitenbak aan de Bovendijk in Wilnis. In de winter wordt er samen gewerkt met Lucky Stable in Mijdrecht zodat wij ook in de winter wedstrijden en activiteiten kunnen organiseren.

Wij nodigen u hierbij van harte uit om eens te komen kijken bij  onze wedstrijden of lessen.  De lessen vinden plaats bij de Willis bak aan de Bovendijk in Wilnis. De knhs wedstrijden vinden plaats op manege/pensionstal Lucky Stable te Mijdrecht.  Het is er, zeker als het mooi weer is, altijd reuze gezellig. De agenda en de les indeling vindt u elders op deze website. Ook een routebeschrijving naar onze locatie(s) vindt u daar.