Activiteiten

De activiteitencommissie van LR&PC Willis organiseert tal van activiteiten op het gebied van de paardensport.

Nieuwjaarsborrel

Willis begint ieder jaar met een gezellige nieuwjaarsborrel waar de leden, donateurs, sponsors en andere belangstellingen bij elkaar komen om te proosten op het nieuwe jaar. Traditioneel wordt daar ook de jaarlijkse verloting gehouden waarbij altijd leuke prijzen te winnen zijn.

Barbecue

De voorlaatste zaterdag van augustus is ieder jaar ingeruimd voor de clubkampioenschappen en de barbecue. Ieder jaar probeert de activiteitencommissie de barbecue rond een bepaald thema vorm te geven.

Men- en ruiterkamp

Ieder jaar organiseert LR&PC Willis een tweetal kampen; een menkamp (eind maart) en een ruiterkamp (eind mei). De laatste jaren hebben deze kampen plaatsgevonden in de omgeving van Kootwijk en Hoenderloo.

Clinics

 Om de leden de gelegenheid te geven zich af en toe laten bijscholen door specialisten, organiseert Willis clincs en masterclasses. Het idee hierachter is dat er één of meerdere lessen gegeven worden door mensen die een autoriteit zijn op hun gebied. We proberen hierbij altijd voor afwisseling te zorgen, maar we luisteren ook goed naar onze leden. Meer over de clinics kun je hier lezen.

Sponsorspringen voor het goede doel

Willis zet zich ook in voor het goede doel. Dit gebeurt in de vorm van een sponsorspringwedstrijd waarbij de deelnemers zoveel mogelijk punten (en geld) bij elkaar springen voor het goede doel. De laatste jaren is de opbrengst iedere keer bestemd geweest voor de stichting Paardrijden voor gehandicapten Lis Hartel, die al aardig wat geld in ontvangst mocht nemen.