Proefgerichte clinic Marlon van Wissen was een succes

Proefgerichte clinic Marlon van Wissen was een succes

30 november 2014 Uit Door Helma van den Heuvel

Op zaterdag 6 december 2014 organiseerde LR&PC Willis in samenwerking met stal Panta Rhei een proefgerichte clinic welke werd gegeven door GrandPrix jurylid Marlon van Wissen.
Op deze dag konden de ruiters en amazones van zowel LR&PC Wilis als stal Panta Rhei deelnemen aan deze clinic, hiervoor konden wij gebruik maken van de mooie accommodatie van stal Panta Rhei. Het ging om 9 uur van start met de eerste deelnemer. De ruiters moesten in wedsrijd-tenue met de paarden netjes gevlochten in de ring verschijnen, net als bij een gewone wedstrijd. De opzet was, dat je een van de in jou klasse voorgeschreven proeven reed, en dat je iemand meenam die deze op video opnam met het mondeling commentaar van Marlon. Hierna was nog 20 minuten tijtd om samen met Marlon wat dieper in te gaan op de problemen of punten waar Marlon of jij zelf tegen aan waren gelopen. Er deden in totaal 14 combinaties mee, en ik denk dat de meeste ruiters het als een zeer leerzame clinic hebben ervaren.