Fotoshoot dag bij LR&PC Willis

Fotoshoot dag bij LR&PC Willis

2 augustus 2016 Uit Door Helma van den Heuvel

Wie wil dat nou niet?? Prachtige foto’s van zijn of haar paard gemaakt door een professionele paardenfotograaf! Wij hebben top fotograaf Quillemette Kraaikamp, die met haar bedrijf Hypic hippische fotografie furore maakt, bereid gevonden om een dag foto’s te komen maken bij LR&PC Willis.

Wat houdt het in:

Je kan kiezen wat je wil. Een shoot met alleen portretfoto’s, een shoot met alleen rijfoto’s of natuurlijk beide. Per onderdeel is Quillemette 30 minuten bezig om de perfecte plaatjes te schieten van jou en je paard. Als je beide wil zullen er eerst portretfoto’s genomen worden waarna er de mogelijkheid is om los te rijden voordat de rijfoto’s genomen zullen worden.

Om een idee te krijgen van de foto’s die Quillemette maakt kan je kijken op www.hypic.nl of op de facebookpagina van Hypic Hippische Fotografie.

Waar:

De foto’s zullen gemaakt worden bij de clublocatie aan de Bovendijk in Wilnis. Hier zal in overleg met jou en de fotograaf gekeken worden naar wat de perfecte plek is om jou ideale foto’s te maken.

Wat zijn de kosten:

Alleen portretfoto’s             €55,-

Alleen rijfoto’s                      €55,-

Portret- en rijfoto’s              €80,-

Deze prijzen zijn per combinatie en bij een minimum aantal van 5 combinaties.

 

Wanneer:

Zondag  21 augustus 2016

(Bij slecht weer zal er t.z.t. gekeken worden naar een andere datum)

 

Inschrijven:

Wil je mee doen aan deze dag met je paard? Inschrijven kan bij Rinske Steenhuis via rinske_steenhuis@hotmail.com.  Schrijf je snel in want er kunnen maximaal 8 combinaties deelnemen aan deze dag. Bij veel interesse kunnen we in overleg nog een extra dag plannen.

 

logo foto