Extra Clublessen!

Extra Clublessen!

23 augustus 2019 Uit Door Helma van den Heuvel

NIEUW!!
We hebben Grandprix amazone Lischa de Vos bereid gevonden om 1x per maand een avond dressuurles te komen geven bij ons. En de 1ste datum is geprikt je kunt je per keer opgeven!

Wanneer: 5 september 
Waar: bovendijk in wilnis
Wie: leden van lr&pc willis
Kosten: 12.50 p.p. je rijd in groepjes van 3 
En de les duurt 1 uur.
Opgeven: helma_sultan@hotmail.com of 0646902603

Wie is Lischa?

Mijn naam is Lischa de Vos, Grand Prix amazone en gediplomeerd KNHS instructrice wedstrijdsport Dressuur (voorheen de Orun)

Ik ben een gedreven en ambitieus persoon die graag het beste uit mijn paarden en leerlingen wilt halen. Ik ben erg gefocust op een goede basis. Een goede basis zorgt voor een fijne communicatie tussen ruiter en paard waardoor rijden voor beide plezierig is. Daarnaast helpt het hebben van een goede basis blessures voorkomen en geeft het de ruiter en paard een bepaalde structuur en richting.

Ik kom zelf momenteel uit in de Grand Prix met de door mijzelf opgeleide ruin Bretagne. Daarnaast train ik meerder paarden van eigenaren en heb ik zelf nog twee fijne paarden waarmee ik mij richt op de toekomst. Ik train zelf wekelijks bij Olympisch ruiter Patrick van der Meer en Sander Marijnissen. Doordat ik zelf actief ben in de wedstrijdsport ken ik de valkuilen en struggles van het rijden van wedstrijden. Daarnaast weet ik hoe belangrijk het management eromheen is om de juiste voorwaarden te creƫren voor successen. Ik ben erg gedreven en enthousiast om deze kennis met mijn leerlingen te delen.