Onderlinge dressuurwedstrijd

4 december 2012 Uit Door admin

Het winter seizoen breekt weer aan de dekens zijn alweer uit de kast gehaald. Op zondag 9 december is het dan alweer tijd voor onze eerste indoor onderlinge dressuur wedstrijd van dit winter seizoen en tevens de laatste wedstrijd van 2012.

De wedstrijd wordt gehouden bij de manege Mariahoeve in Mijdrecht. Een goede gelegenheid om nog even lekker te oefenen als je een startkaart hebt aangevraagd voor januari of gewoon omdat dit natuurlijk de gezelligste wedstrijdjes zijn. Dus geef je snel op voor deze wedstrijd. Voor vragen over deze wedstrijd kun je contact opnemen met Annemieke Oudijk.

Om je op te geven voor deze wedstrijd kun je haar het beste mailen naar annemieke@lrpcwillis.nl. Geef dan je naam, je telefoonnummer, de naam van je paard/pony en de klasse waarin je start door.