Stem nu voor vrijwilliger van het jaar 2012

Stem nu voor vrijwilliger van het jaar 2012

22 januari 2013 Uit Door admin

In het voorjaar van 2012 werd Lian Röling uitgeroepen tot de eerste Vrijwilliger van het Jaar. Onderdeel van deze onderscheiding is de opdracht om de nominaties voor de volgende Vrijwilliger van het Jaar te leveren. Lian heeft dat gedaan en hieronder kun je haar nominaties en de bijbehorende argumentatie vinden. Wie van onderstaande genomineerden verdienen volgens jou de titel dit jaar? Breng gauw je stem uit via de onderstaande poll, dan kunnen bij de volgende ALV de prijs uitreiken! 

 

Als scheidend vrijwilliger van het jaar is mij gevraagd de volgende kanshebbers voor te dragen. En dat mochten er 4 zijn. 4 Maar……

Nou dan moet ik meteen al gaan strepen in mijn lijstje. Want alle dames Oudijk zou ik voor willen dragen om verschillende redenen, maar ik ga toch voor:

Pauline Oudijk, omdat ik me als beginnend vrijwilliger heel gewenst heb gevoeld. Terwijl het eigenlijk heel gewoon zou moeten zijn dat je je als lid inzet als vrijwilliger, geeft Pauline me altijd het gevoel dat je iets bijzonders doet/bent. En daar kom je dan graag nog een keer voor terug. Een bijzonder prettige manier van vrijwilligers werven.  Pauline levert een actieve bijdrage aan het vullen van de Willis Expres door steeds maar weer een leuk pennenvruchtje af te leveren, keer op keer.

Verder is Pauline altijd en overal en voor iedereen aanspreekbaar en aanwezig. Doet praktisch overal aan mee en geeft zo blijk van echte clubgeest! Gewoon een fijn mens.

Helma van den Heuvel, Weer zo’n actieve familie voor de club, waarvan ik er een moet kiezen. Voor mij is Helma zo’n stille kracht die je overal voor kunt vragen en die er altijd is, en nergens te goed voor lijkt te zijn. Helma is daar waar ze nodig is en op elk moment als het nodig is. Ook Helma is bij elke activiteit te vinden. Om mee te doen of om mogelijk te maken.

Dat mag wat mij betreft best eens vermeld worden.

Frank de Jong, is voor mij bijzonder omdat hij als NIET paardenmens, zich is gaan inzetten voor Willis en de taak van voorzitter op zijn schouders heeft genomen. En zich in de jaren dat wij lid zijn van de vereniging met hart en ziel lijkt in te zetten voor zijn cluppie. Hij bezit een onaflaatbare drive  mensen te enthousiasmeren en te motiveren. Heeft steeds weer nieuwe doelen en een toekomstvisie. Hij kan zich gedragen als een lastige mug, want als Frank ergens voor gaat of staat, is dat voor 200%.  Frank heeft een groot organisatietalent en een (lijkt het) nog groter netwerk, wat hij kan en wil inzetten voor Willis.

Annemieke Oudijk, Ik ga toch voor een 2e Oudijk omdat ik er gewoon niet onderuit kom dat  Annemieke een hele grote bijdrage levert in onze vereniging. Annemieke IS Willis voor mij.

Levert een actieve bijdrage aan het organiseren van grote en kleine activiteiten en wedstrijden van Willis. Ze is groot geworden binnen de vereniging, maar nooit TE groot voor de vereniging. Annemieke zet zich steeds nog in om anderen hun grote en kleine dromen te verwezenlijken. Door een helpende hand of een advies en alles met een vriendelijk gezicht naar iedereen.

Misschien mag ik toch ook nog een 5e nomineren. En dan misschien meer als aanmoediging… Demi van de Weijden is op dit moment de jongste aanwas en daarmee zou ze een voorbeeld moeten zijn voor andere jonge mensen waarvan we de handjes goed kunnen gebruiken. Demi heeft nu de toch misschien wel moeilijke taak om, naast de wedstrijden mee te organiseren, ook voor vrijwilligers te zorgen. En dat is toch altijd wel weer een hele klus. Om keer op keer tegen een heleboel nee’s aan te lopen, tijdens het werven van vrijwilligers voor de wedstrijden. Ik hoop dat de leden van Willis het Demi ooit heel makkelijk gaan maken zodat we ooit de vrijwilliger van het jaar niet meer hoeven benoemen omdat iedereen net zo enthousiast zijn bijdrage levert als voorgaande genomineerde leden.

Ik ben blij dat ik uit deze mensen niet die enige echte moet kiezen. Ik vond dit al moeilijk.

Natuurlijk hoop ik dat iedereen zijn stem uit zal brengen. Zodat we een mooie spannende strijd krijgen waar veel punten te verdelen zijn.

Lian