Feestelijke opening van het willis clubhuis met clubkampioenschap en dressuur clinic van Christianne Goes!!!

Feestelijke opening van het willis clubhuis met clubkampioenschap en dressuur clinic van Christianne Goes!!!

5 juli 2015 Uit Door Helma van den Heuvel

Het nieuwe clubhuis staat alweer enige tijd op ons oude en vertrouwde plekje aan de Bovendijk in Wilnis. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de nodige klusjes. Daarom wordt het tijd om het clubhuis officieel te gaan openen! Dit willen we met alle leden en belangstellenden gaan doen onder het genot van een drankje op zaterdag 29 augustus 2015.

Maar we beginnen vrijdag avond 28 augustus met springen, je kunt meedoen op de hoogte die je zelf wil en kan springen.

Op zaterdag 29 augustus starten we met het dressuur kampioenschap.

Op beide dagen zijn mooie prijzen te winnen, maar als je zowel springt als dressuur rijd dan kun je de echte clubkampioen 2015 worden!!!

Je kunt je opgeven bij Helma email: helma_sultan@Hotmail.com geef aan of je dressuur en/of springen wil, welke klasse/hoogte,  pony/paard, naam paard, naam ruiter en je telefoonnummer.

Ook zijn er deze dagen vrijwilligers nodig dus kun je niet meedoen je mag uiteraard ook komen helpen geef je hiervoor op bij Demi email: demi_1992@hotmail.com

Om deze dag extra gezellig te laten worden zal er na het kampioenschap vanaf 14.30uur een dressuurclinic plaatsvinden bij Willis van Christianne Goes uit Vleuten. Christianne heeft al meerdere paarden opgeleid naar Lichte Tour niveau, rijdt op dit moment zelf in de Grand Prix met haar paard Accountancy Ultimo en heeft in de Lichte Tour al meerdere internationale successen op haar naam weten te schrijven.

Lijkt het je leuk om mee te rijden tijdens deze clinic? Dat kan!

 

Datum:            zaterdag 29 augustus 2015

Locatie:           LR&PC Willis aan de Bovendijk in Wilnis

Duur:               60 minuten in een groepje van max. 2 deelnemers

Kosten:           Willis lid: €25,- per combinatie

Geen Willis lid: €30,- per combinatie

 

Inschrijvenkan bij Rinske Steenhuis via rinske_steenhuis@hotmail.com o.v.v. je naam, naam paard/pony en het niveau waarop je rijd. Wees er snel bij want VOL=VOL.

 

De officiële opening van het clubhuis zal rond 18.00uur plaatsvinden. Na de opening zullen twee eigen leden onder begeleiding van Christianne Goes nog een interactieve clinic geven waarbij het publiek betrokken zal worden en vragen kan stellen. Daarna is er nog tijd om gezellig na te borrelen.

Toeschouwers zijn de gehele dag van harte welkom!